Bijgewerkt: 28 maart 2024

Algemene vergadering van de OA aan de Amstelzijde

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
12-11-2013

De jonge, boeiende spreker Danny Mekić bezoekt de OA-bijeenkomst aan de Amstel

Op dinsdag 19 november 2013 is de algemene vergadering van de Ondernemersvereniging Amstelveen. Deze bijeenkomst wordt gehouden bij OA-lid Brasserie Paardenburg aan de Amstel.

De OA biedt haar leden (ondernemers) een avondvullend programma, waarvan de algemene vergadering onderdeel uitmaakt. Daarna is er volop de gelegenheid om te netwerken tijdens de borrel en vervolgens kan men aansluiten bij een heerlijk driegangendiner.

mekic Amstelveen
(Foto Arenda Oomen - 2013)

Danny Mekić (1987), is een Nederlandse ondernemer, oprichter en directeur van NewTeam, een consultancybureau, dat zich richt op strategische vraagstukken van organisaties en daarnaast actief als schrijver en adviseur


Tijdens het diner zal niemand minder dan de jonge, gedreven ondernemer en internetexpert Danny Mekić de dialoog aangaan met de aanwezige ondernemers. Onderwerp van gesprek: 'Ga je mee de nieuwe wereld in? Anders ga je van Online naar Off the Radar!’

De wereld verandert sneller dan ooit tevoren, vanuit de industrialisatie, -waarin uitvindingen wereldwijd beschikbaar zijn geworden- en globalisering, -waarin bedrijven de wereld aan hun voeten hebben gekregen. Welke nieuwe technologieën zijn niet te missen in de wereld van morgen?

En hoe ga je om met de mogelijkheden die de nieuwe wereld schept? Welke strategie zorgt ervoor, dat je bedrijf geen logge olietanker wordt?- is de inhoud van zijn presentatie en gegarandeerd input voor interessante tafeldiscussies.

Danny Mekić is in 2009 uitgeroepen tot meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland. Op 15-jarige leeftijd richtte hij zijn eerste bedrijf op. Hij schreef voor het Financiële Dagblad,  Financial Times en The Times. Hij was te zien in het Jongeren Lagerhuis programma van de VARA en regelmatig te gast als internetexpert bij EenVandaag, De Wereld Draait Door en Pauw en Witteman. Op dit moment is Danny panellid in het Radio1 Economenpanel.

Bent u ondernemer en wilt u ook een keer een bijeenkomst van de Ondernemersvereniging Amstelveen bijwonen? Stuur dan een e-mail naar info@oa-amstelveen.nl . Meer informatie? www.oa-amstelveen.nl Adres: Brasserie Paardenburg Amstelzijde 55 Amstelveen



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.