Bijgewerkt: 18 april 2024

'Anders doen' leidt ook tot 'Anders denken'

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
02-05-2012

De Ondernemersvereniging Amstelveen heeft gekozen voor het jaarthema 'Anders denken, Anders doen' en geeft daar op bijzondere wijze invulling aan. Zo participeerde de OA begin dit jaar actief in het Amstelveense Klimaatevent en gaven ondernemer en schrijver Joseph Oubelkas  en communicatietrainer Bart de Vetten van De Vetten & Partners tijdens de maandelijkse ondernemersborrel een interessante invulling aan dit thema. 

Bezocht een groep OA-leden in het kader van OA Cultureel Amsterdam voor een rondleiding bij de Noord/Zuidlijn in aanbouw en het Sportcentrum VU om geïnformeerd te worden over vitaliteit van de werknemer. Maar de OA gaat nog een stap verder bij de invulling van dit thema: in het kader van OA Sportief is op 24 april het nieuwe seizoen van de OA-Golfclub gestart. En de tweede golfdag staat alweer gepland.

Draakboot Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2008)

Drakenbootrace op de Poel in Amstelveen op 22 juni 2008


Ook starten op 7 en 9 mei 2012 twee groepen OA-leden met golftrainingen bij Golfcentrum Amsteldijk. En vanzelfsprekend heeft de OA zich ingeschreven voor de Drakenbootraces, die na drie jaar weer terug zijn op de Amstelveense Poel. Jarenlang maakte de OA met haar team van OA-Orka’s deel uit van deze races. Het drakenbootteam van de OA is samengesteld door medewerkers van diverse leden (bedrijven) die bij de OA zijn aangesloten.

‘Anders denken, Anders doen’ maar ook ‘Anders doen, Anders denken.’ Wilt u een keer kennismaken met de Ondernemersvereniging Amstelveen? U bent van harte welkom bij een van onze bijeenkomsten. Kijk op www.oa-amstelveen.nl of stuur een e-mail naar info@oa-amstelveen.nl .



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.