Bijgewerkt: 19 juni 2019

Bestuursvoorzitter Jacques Moors vertrekt bij Ziekenhuis Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Ziekenhuis Amstelland
16-02-2016

De Raad van Toezicht maakt bekend, dat in onderling overleg is besloten dat Jacques Moors per 1 juli 2016 vertrekt bij het Ziekenhuis Amstelland. Jacques Moors is bijna 17 jaar werkzaam geweest als bestuurder in het ziekenhuis, waarvan 13 jaar als Bestuursvoorzitter van het Ziekenhuis Amstelland.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Jacques Moors (l) voorzitter raad van bestuur Ziekenhuis Amstelland en Jeroen Brandes (PvdA) wethouder Verkeer op 24 februari 2016 bij de rotonde aan de Laan van de Helende Meesters - Groenelaan voor het Ziekenhuis Amstelland


De Raad van Toezicht heeft besloten Ad Huijsmans met ingang van 15 februari 2016 als interim- bestuurder aan te stellen. Hij zal de huidige strategie van het ziekenhuis voortzetten en zich onder meer buigen over de nieuwe bestuurlijke structuur van het ziekenhuis voor de toekomst. Daarnaast zal hij met ingang van 1 maart 2016 de rol van bestuursvoorzitter op zich nemen. Het ziekenhuis is Jacques Moors erkentelijk voor zijn inzet en de waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie.

De Raad van Toezicht van Ziekenhuis AmstellandAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.