Bijgewerkt: 23 juli 2019

Co van der Horst huldigt jubilarissen

Nieuws -> Informatief

Bron: Co van der Horst
28-02-2010

Woensdag 24 februari 2010 huldigde de internationaal vermaarde woonwinkel Co van der Horst uit Amstelveen haar jubilarissen. Voor de plaats van handeling was een bijzondere locatie gekozen; de Dorpskerk in het Oude Dorp van Amstelveen.

der horst  Amstelveen
(Foto Louis Redegeld - 2010)

De Dorpskerk, waar het bedrijf Co van der Horst haar jubilarissen huldigde


De vrijwilligers van de kerk haalde voor deze gelegenheid alle banken en stoelen uit de kerk om zondoende de ruim 150 gasten te kunnen ontvangen. Voor de Dorpskerk was gekozen door de directie van Co van der Horst vanwege de bijzondere locatie.

“Immers meer dan 100 jaar geleden begon onze overgrootvader hier aan het Dorpsplein zijn winkel tegenover de Dorpskerk” aldus Edwin van der Horst. Samen met zijn broer Stephan van der Horst en Karin Bisschop vormen zij inmiddels de vierde generatie aan het roer van het oudste bedrijf van Amstelveen. Overigens is de winkel al weer bijna 40 jaar gevestigd aan de Binderij in Amstelveen.

der horst  Amstelveen
(Foto Louis Redegeld - 2010)

De jubilarissen in de kerk


Onder de jubilarissen bevond zich Nico Roeleveld. Met zijn 40 jarig dienstverband voor Co van der Horst ontving hij een staande ovatie van het voltallige personeel. Als junior medewerker begonnen heeft hij zich in de loop der jaren bekwaamd in het meubel- en woningstofferen. Inmiddels is hij al weer enige jaren verantwoordelijk voor de ontvangst, controle en uitgifte van goederen in het logistiek centrum van Co van der Horst.

der horst  Amstelveen
(Foto Louis Redegeld - 2010)

Nico Roeleveld werkt al 40 jaar bij het bedrijf en Cor van der Horst feliciteert hem


De avond kende nog een verrassende huldiging. De Branchevereniging Wonen kende bij monde van haar voorzitter Jaap Koster de “Wonen-Oeuvre Prijs” toe aan de heer Cees van der Horst. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan personen die van grote betekenis zijn geweest voor de wonen branche.

In een reactie gaf Cees van der Horst aan, bijzonder verrast te zijn met deze grote erkenning, maar zo liet hij weten; “Mijn prestatie was onmogelijk zonder de bijdrage van mijn vrouw, broer Ad en alle medewerkers”. Zangeres Edsilia Rombley sloot deze bijzondere avond vervolgens op feestelijke wijze af.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.