Bijgewerkt: 11 december 2018

Concert van Lyda's Ladies in de St. Urbanuskerk in Bovenkerk

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Lyda's Ladies
08-11-2017

Op zondagmiddag 19 november 2017 treedt het enthousiaste en bevlogen koor Lyda's Ladies op in de St. Urbanuskerk in Bovenkerk, Amstelveen. Het repertoire is zeer afwisselend, van klassiek tot close harmony. Mis dit niet, want het wordt een middag die u niet snel zult vergeten.

Foto Amstelveen
(Bron Lyda's Ladies - 2017)

Het koor Lyda's Ladies


Lyda’s Ladies bestaat uit 12 zangeressen en wordt begeleid en gedirigeerd door de Amstelveense zangpedagoge, sopraan en pianiste Lyda van Tol. In de afgelopen jaren hebben de Ladies diverse optredens verzorgd, waaronder de opening van de Piano Promenade in Amstelveen en een optreden bij Jazz in het Oude Dorp. Met Kerst treden de Ladies op in verschillende Amstelveense zorginstellingen. Recent deden Lyda’s Ladies mee aan de Koorbiënnale in Haarlem.

Op zondag 19 november 2017 om 14.30 uur geeft Lyda’s Ladies een concert in de St. Urbanuskerk Noorddammerlaan 126 1187 AG Amstelveen. U bent van harte uitgenodigd om u te laten meeslepen door de klanken en melodieën van het prachtige programma, dat met zorg voor u is samengesteld. Kaarten kunt u voor € 10,- per kaart online bestellen via www.ticketkantoor.nl/shop/LLadies2017. Kaarten aan de deur kosten € 12,50. Kaartjes zijn inclusief een consumptie in de pauze.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.