Bijgewerkt: 25 augustus 2019

Cursus 'Haal meer uit je iPad' in het zomerprogramma van de bibliotheek

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
03-06-2016

In de succesvolle reeks iPad cafés staan in het zomerprogramma van de bibliotheek dit keer het iPad café voor beginners en het iPad café Tips & Trucs op de agenda. Op 10 juni 2016 starten we met de beginners. Blij met uw iPad, maar ziet u door de vele mogelijkheden in de appelboomgaard het bos niet meer? Dan is dit hét café voor u. Ruth en Eveline zitten boordevol tips en handige oefeningen en geven hun kennis graag aan u door. Ze laten u pas gaan als u verder kunt.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2016)

iPad is op een iOS (oorspronkelijk iPhone OS -operating system)-gebaseerde lijn van tablet computers ontworpen en verkocht door Apple Inc. De eerste iPad werd uitgebracht op 3 april 2010; de meest recente iPad modellen zijn de 9,7-inch iPad Pro uitgebracht op 31 maart 2016 en de iPad Mini 4, uitgebracht op 9 september 2015


Op 19 augustus 2016 gaan we verder met de tips en trucs voor de iPad. Heeft u al ervaringen met uw iPad? Kom langs bij dit iPad café. Eveline en Ruth nemen u dit keer mee in de krochten van de iPad met handige tips en trucs. Opslagdiensten, zoals Dropbox komen aan bod en u krijgt antwoord op de vraag hoe die Cloud nou precies werkt, wat is er met e-mailen mogelijk en wat kunt u met creatieve apps allemaal doen.

Beide iPAd cafés starten om 11.00 uur en duren tot 12.30 uur. Deelname kost € 8,-. Bibliotheekpashouders betalen € 6,-. De prijzen zijn inclusief een drankje. Kaarten zijn te koop in een van de Amstelland bibliotheken, of op de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl onder Activiteiten-reserveren.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.