Bijgewerkt: 25 augustus 2019

De Amsteltuin organiseert weer open dagen

Nieuws -> Informatief

Bron: Jan Schake
01-09-2015

Wijngaard De Amsteltuin een van de 5 beste wijngaarden van Nederland.

Tijdens de Nationale Wijnkeuring der Lage Landen 2015 voor Nederland en België is de Amsteltuin uit Amstelveen als een van de 5 beste deelnemende wijngaarden tevoorschijn gekomen. Met 2 zilveren medailles voor hun witte wijnen en een kwaliteitskeurzegel voor de bruisende rosé hebben zij de meeste wijngaarden in punten achter zich gelaten.

Foto Amstelveen
(Foto Amsteltuin - 2015)

Jan Schake tijdens de prijsuitreiking


Tijdens de prijsuitreiking afgelopen zondag in het stadje Buren in de Betuwe konden twee Belgische wijngaarden een gouden medaille in ontvangst nemen. Tijdens de wijnkeuring werden 155 verschillende wijnen geproefd met het mooie resultaat voor de Amsteltuin. Op zaterdag 19 en zondag 20 september 2015 organiseert De Amsteltuin open dagen. De wijngaard is geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Foto Amstelveen
(Foto Amsteltuin - 2015)

Het team van De Amsteltuin in Buren


Tijdens deze dagen kunnen de wijnen geproefd worden, zijn lekkere hapjes te verkrijgen en worden regelmatig rondleidingen verzorgd. Een heerlijke middag om op het terras te genieten van dit paradijsje. Adres: Langs de Akker 5, 1186 DA Amstelveen, www.amsteltuin.nl , info@amsteltuin.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.