Bijgewerkt: 20 augustus 2019

De Buurtkamer Keizer KarelPark organiseert groots wijkfeest

Nieuws -> Informatief

Bron: Dorien Mijksenaar
07-09-2015

In samenwerking met VITA, de Luwte, Brentano, SAKB, dansschool Mittelmeijer, AanZ-Amstelveen en vele vrijwilligers gaat de Buurtkamer Keizer KarelPark een groots wijkfeest houden. Iedereen is welkom op de Burendag op zaterdag 26 september 2015 die plaats vindt in het tuincentrum Life & Garden aan de Handweg, van 11.00-16.00 uur.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

De ingang van het Advies en tuincentrum Life & Garden aan de Handweg in Amstelveen


Neem een stekje mee en een andere mee naar huis. Er is een proeverij van fruit, direct van de bomen, een proeverij van de cursus Koken met bloemen. Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten: Manga tekenen, schminken, creatief bezig zijn. Neem een mok mee en de vrijwilligers van Brentano, de Luwte en de Kastanjelaan vullen die met eigengemaakte soepen. Dans mee met de Zumba, luister naar de wijkdichter Koos Hagen, maak een foto van u en de uwen.

Alles is gratis. Behalve de loten die kunnen leiden tot het winnen van de hoofdprijs van die dag. De uitslag van de winnaars wordt in de kranten bekend gemaakt, de woensdag na de 26ste september. Burendag Keizer KarelPark in tuincentrum Life & Garden aan de Handweg 121 van 11.00-16.00 uur. (vergeet niet uw mok mee te nemen).Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.