Bijgewerkt: 24 augustus 2019

'De indringers' - Broederband boek 2 bij Boekhandel Venstra

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
29-01-2013

Pas op! de indringers komen eraan!

Vorig jaar verscheen Broederband - The outsiders, het populaire eerste deel in een nieuwe serie van John Flanagan, auteur van de succesvolle De Grijze Jager-reeks. De fans reageerden met groot enthousiasme en laten via verschillende social media weten dat ze staan te popelen om boek 2 te lezen. Dat kan vanaf woensdag 13 februari 2013 - dan komt een van de Broederbandleden een grote stapel van het nieuwe boek, De indringers, bij Boekhandel Libris Venstra afleveren!

Broederband Amstelveen
(Bron Libris Venstra - 2013)

Broederband logo


Benieuwd naar De indringers?

Om 15.30 uur zal een van de Broederbandleden het tweede boek presenteren aan de aanwezige fans. We lichten alvast een klein tipje van de sluier op, want op www.venstra.nl  kun je de eerste drie hoofdstukken al lezen!

Ook de trailer laat al zien, dat spanning opnieuw gegarandeerd is! Binnenkort onthullen we wie er naar onze winkel komt. Hal, Ingvar, Stig of een van de anderen? Tijdens de presentatie zal er een korte strijddemonstratie worden gegeven en kun je boek 2 kopen en door het Broederband-lid laten signeren!

Win kaartjes voor De Grijze Jager Dag!

Ook wordt er een Broederband Quiz georganiseerd, met onder andere vragen over de leden van Broederband. Bereid je dus goed voor en lees De outsiders nog eens goed door! De winnaar van de Broederband Quiz krijgt namelijk twee vrijkaartjes voor De Grijze Jager Dag op 19 mei 2013 in het Archeon!

Aanmelden

Aanmelden voor de presentatie van Broederband - De indringers kan via de website van Libris Venstra, www.venstra.nl  . Ook kun je daar al een exemplaar van het tweede boek reserveren, zodat je zeker weet dat je op 13 februari je boek kunt laten signeren. In de winkel kan ook aangemeld worden!

Over De indringers

Hal en de bemanning van de Reiger zijn piraat Zavac op het spoor, die de kostbaarste schat van de Skandiërs heeft gestolen: de Andomal. Door een flinke storm op zee is Hal gedwongen om een schuilplaats te zoeken voor de winter. Terwijl ze wachten, hebben Hal en zijn jongens alle tijd om een plan te bedenken voor als ze de piraten gevonden hebben.

Thorn bereidt ze grondig voor op de strijd die komen gaat en de wapens en vechttechnieken worden nog meer verfijnd. Want als ze de piraten eenmaal hebben gevonden, moet het echte werk nog beginnen... Zal het lukken om de machtige Zavac en zijn bende eindelijk te verslaan? Meer informatie zie www.venstra.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.