Bijgewerkt: 29 maart 2024

Dinercheque uitgereikt aan GOM Schoonhouden

Nieuws -> Informatief

Bron: Marjorie Bulthuis
17-04-2012

Het Werkgeversservicepunt (WSP) Amstel-Venen, onderdeel van het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam, feliciteert GOM Schoonhouden. GOM heeft een dinercheque gewonnen door middel van haar deelname aan het onderzoek over de dienstverlening van het WSP Amstel-Venen. Wethouder Jacqueline Koops overhandigde de dinercheque van € 200.

Het WSP heeft een onderzoek gehouden met als doel, te achterhalen, wat de behoeften zijn van werkgevers ten opzichte van het WSP Amstel-Venen. 800 werkgevers uit de regio Amstelland werden benaderd. Uiteindelijk hebben 115 werkgevers de vragenlijst ingevuld. In de digitale enquête werden praktische vragen gesteld als, hoe kan het WSP met u in contact komen, heeft u plek in uw organisatie voor iemand met een uitkering en wat verwacht u van het WSP.

dinercheque Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2012)

Wethouder Jacqueline Koops (l) (CU) overhandigt de dinercheque t.w.v. van 200 euro aan Aafke van der Vaart, personeelsadviseur bij GOM Schoonhouden


Hieruit kwam naar voren, dat veel bedrijven positief kritisch tegenover het in dienst nemen van iemand met een uitkering staan. Zo lang de persoon gemotiveerd is, wil een werkgever investeren in iemand. Daarnaast willen de meeste bedrijven graag in contact komen of blijven met het WSP Amstel-Venen.

Zo ook GOM Schoonhouden. GOM Schoonhouden wil zich graag in gaan zetten voor mensen met een uitkering. Onlangs zijn er gesprekken geweest om de samenwerking met het WSP en GOM aan te gaan. Een positief teken.

De contacten lopen via het WSP Amstel-Venen, maar door de nauwe samenwerking met Amsterdam en Haalemmermeer kan het WSP personeel vanuit de hele regio bieden. Deze samenwerking is erg belangrijk, helemaal nu de nieuwe Wet Werken naar Vermogen voor de deur staat.

Want per 1 januari 2013, wanneer deze wet in zal gaan, hebben gemeenten de werkgevers harder nodig dan ooit. Bent u werkgever en wilt u graag meer informatie hierover? Kijk voor meer informatie op www.wsp-amstelvenen.nl.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.