Bijgewerkt: 19 april 2024

Een nieuwe naam voor Amstelveen Business Centre

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelveen Business Centre
26-09-2012

Vanaf 1 oktober 2012 heeft Amstelveen Business Centre een nieuwe naam: Amstelveen Business Centre managed by Color Business Centers. Gevestigd aan de Startbaan in Amstelveen verhuurt Amstelveen Business Centre al meer dan twee jaar kantoorruimte op maat aan ondernemers die behoefte hebben aan flexibiliteit in hun huisvesting.

Een succesvolle onderneming, omdat dit center zich onderscheidt van conventionele kantoorverhuurders door een flexibel product aan te bieden in een zakelijke informele omgeving. Een werkplek voor grote en kleinebedrijven, een vergaderzaal, een flexplek of een kantoorunit tegen zeer gunstige condities.

business Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Het gebouw van het Amstelveen Business Centre aan de Startbaan 8 in Amstelveen


Color Business Centers: Amstelveen Businesss Centre is onderdeel van Color Business Centers. Deze groep heeft momenteel negen vestigingen in beheer in o.a. Almere, Amersfoort, Ede, Arnhem en Nijmegen. Kijk voor alle locaties op www.colorbc.nl . In alle centra worden kantoorunits verhuurd met de mogelijkheid om diverse diensten af te nemen. Alle centra bieden flexibiliteit, netwerkmogelijkheden en een inspirerende omgeving!

Color Business Centers is al meer dan 10 jaar actief op de vastgoedmarkt in Nederland, tot op heden onder de naam S&G ondernemerscentra. Met het oog op toekomstige uitbreiding van locaties en uitbreiding van de service voor onze huurders is gekozen voor een alomvattende naam: Color Business Centers. Dit verwoordt de kracht en de diversiteit van de verschillende gebouwen, diensten en flexibiliteit. Color Business Centers is van plan om in de komende jaren het aantal vestigingen uit te bouwen tot een landelijk netwerk.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.