Bijgewerkt: 19 april 2024

Enquête bezoekersparkeren Stadshart en Elsrijk verlengd t/m 4 maart!

Nieuws -> Stadshart

Bron: Werkgroep bezoekersparkeren Stadshart Amstelveen
01-03-2013

Vanwege het grote belang voor vele bewoners is door de werkgroep besloten de enquête bezoekersparkeren Stadshart en Elsrijk met 2 dagen te verlengen.

Wij hopen, dat zoveel mogelijk bewoners de enquête gaan invullen, dus vraag ook uw buren, kennissen, iedereen in uw omgeving, of men deze enquête al heeft ingevuld! Denk bijvoorbeeld aan teamgenoten van uw sportclub, verenigingsleden, collega’s, ouders van klasgenoten van uw kinderen die in een vergunninggebied wonen, mogelijk hebben zij de enquête nog niet gehad.

parkeerschijf Amstelveen
(Foto Werkgroep bezoekersparkeren - 2013)

Een analoog parkeerschijf voor de bezoekers in het Stadshart Amstelveen


Het is in ieders belang zoveel mogelijk enquêtes in te vullen, om naar de gemeente te kunnen ventileren wat er onder de bewoners leeft.

De enquête is te benaderen via de link op http://www.wijkplatformsamstelveen.nl/ stadshart of op http://bit.ly/XSBGNO  . Op de homepage van deze enquête is aangegeven, dat de enquête loopt t/m 2 maart, echter u kunt hem gewoon invullen en telt uw stem mee!

De enquête in pdf formaat kunt u vanaf hier downloaden en printen. Inleveren van de papieren enquête kan t/m maandagochtend 3 maart 2013 in de brievenbus van het Open Hof.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.