Bijgewerkt: 24 juli 2019

Hard oefenen voor de eindpresentatie!

Nieuws -> Informatief

Bron: Frank van der Steen
26-02-2010

60 Amstelveense kinderen krijgen iedere week zang-, spel- en dansles!

Iedere woensdag en zaterdag hebben in totaal 60 kinderen uit Amstelveen (en omstreken) lessen op het gebied van zang, spel en dans in Cultuur Centrum Griffioen (Uilenstede). Ze krijgen les van jonge en gedreven docenten  die o.a. hebben gespeeld in musicals als Ciske en Les Misérables.

Musical factory Amstelveen
(Foto Musical factory - 2010)

Musical factory


Aan het einde van het schooljaar mogen de kinderen in het theater van het Griffioen optreden!  Kinderen / jongeren die ook op musicalles willen, kunnen  half maart instromen in het derde trimester van de Musical Factory. Inschrijven kan vanaf deze week via www.fanwork.nl of 030-686 69 11.

De Musical Factory

De 60 deelnemers uit Amstelveen zijn in september gestart met de Musical Factory. In deze Musical Factory krijgt men iedere week les op het gebied van zang, spel en dans. De jongste kinderen (6, 7 en 8 jarigen) hebben 1,5 uur les op woensdagmiddag en de oudere kinderen ( 9 t/m 21 jaar) krijgen iedere zaterdag 2 uur en een kwartier les in hun eigen leeftijdscategorie.

Bij FanWork is plezier erg belangrijk, maar krijgen de deelnemers op een serieuze manier les in de drie musicaldisciplines. Alle aspecten van musical komen aan bod, zodat ze in de toekomst auditie kunnen doen voor conservatoria of opleidingen om (musical) artiest te worden.

Nieuwe groepen

Er starten nieuwe groepen in de leeftijdscategorie 6 t/m 8 jaar en 9 t/m 11 jaar. In de bestaande groepen zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in de groepen  12 t/m 14 jaar en 15 t/m 21 jaar. De groepen starten op woensdag 14 en zaterdag 17 maart 2010. Meer informatie en inschrijven kan via  www.fanwork.nl  of 030 - 686 69 11.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.