Bijgewerkt: 23 september 2018

Harmonie Orkest Amstelveen en Stanley Burleson in de Schouwburg

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Yvette Cramer
29-09-2017

Op zondag 12 november 2017 geven Harmonie Orkest Amstelveen, Stanley Burleson, Renée de Gruijl, Jochem Smit en dansers van Muziek- en Dansschool Amstelveen eenmalig een uniek concert in de Grote Zaal van de Schouwburg Amstelveen. Het thema is Broadway en het zal een wervelende show worden met muziek, zang en dans.

Broadway-avontuur. De uitvoering volgt het avontuur van twee zangers/dansers (Renée en Jochem, bekend van onder meer de musical Razend) die hun geluk op Broadway gaan beproeven. Onderweg komen zij Stanley Burleson tegen die hen de fijne kneepjes van het vak bijbrengt. Uiteindelijk beslist hij ook, of ze het gaan halen, of niet.

Foto Amstelveen

Unieke muzikale uitvoering. Ron Botman treedt op als producer van het muzikale samenwerkingsproject van Harmonie Orkest Amstelveen, de Muziek- en Dansschool Amstelveen en Stanley Burleson. ‘Als Harmonie Orkest Amstelveen zijn we gewend om grote concerten van hoge kwaliteit te geven. We zijn er dan ook bijzonder trots op, dat we Stanley Burleson voor de zang en dans hebben kunnen vastleggen, samen met Renée de Gruijl en Jochem Smit – twee opkomende musicalsterren. Hun specialiteiten passen perfect in het Broadway-thema, met onder andere Mr. Bojangles, stukken uit Saturday Night Fever, West Side Story en 42nd Street. Daarnaast verzorgt een groep dansers van de Muziek- en Dansschool Amstelveen een passende choreografie. Het wordt een unieke muzikale uitvoering met een hoog show-gehalte en we hopen dat er veel mensen komen kijken!’ Kaarten zijn nu al te bestellen bij de Schouwburg Amstelveen en kaarten@harmonieorkestamstelveen.nl.

Harmonie Orkest Amstelveen heeft een muzikale traditie die teruggaat tot 1922 met een aantal muzikale vormen. Het orkest telt 45 leden en treedt bij grote evenementen op met projectmusici. Het orkest geeft regelmatig optredens in de regio. Meer informatie staat op de website harmonieorkestamstelveen.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.