Bijgewerkt: 21 september 2019

Het boek van Jan Schake en Tieke Roosen komt uit

Nieuws -> Informatief

Bron: Free Musketeers
11-05-2011

Soms komt er een moment in je leven, dat je een keuze wordt aangereikt om je levenspad een wending te geven. Jan en Tieke hebben deze kans gegrepen door, onder de rook van Amsterdam, een wijngaard en zorgboerderij van de grond af aan op te bouwen.

Hun lotgevallen worden in dit boek in geuren en kleuren uit de doeken gedaan met de nodige zelfspot en humor. Een boek dat buitengewoon geschikt is voor mensen die erover denken hun droom tot werkelijkheid te maken.

Wijngaard  Amstelveen
(Foto J. Schake - 2011)

De cover van het boek 'Laan van het Grote Genieten'


Jan Schake (58) en Tieke Roosen (56) hebben in elkaar de ware inspiratiebron gevonden. Na een carrière in respectievelijk de sociale zekerheid en reïntegratie en zorg en welzijn, hebben zij zich volledig gestort in het ondernemerschap, dat hoort bij het realiseren van hun droom. Beiden zijn sinds 2008 volledig werkzaam voor Wijngaard en Dagcentrum de Amsteltuin in Amstelveen.

Bestellen

Het boek, 'Laan van het Grote Genieten' zal half juli 2011 verschijnen. Wij bieden u het circa 160 pagina's tellende boek aan voor de prijs van € 18,95 (exclusief verzendkosten). Wilt u het boek bestellen? Binnen onze webwinkel is er een speciale pagina voor. Daar wijst alles zich vanzelf. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, voegen we uw bestelling toe aan onze lijst. Op het moment dat Laan van het Grote Genieten gedrukt is, sturen we u uw exemplaar toe.

Laan van het Grote Genieten, Jan Schake en Tieke Roosen

ISBN 978-90-484-1943-2 vaste prijs € 18,95 verzendkosten per exemplaar € 2,76 (NL) € 3,96 (EU) Beschikbaar vanaf: half juli 2011Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.