Bijgewerkt: 23 september 2019

Hoge onderscheiding voor dierenboeken schrijver Hans L. Schippers

Nieuws -> Informatief

Bron: Hans L. Schippers
12-05-2011

Tijdens de presentatie van het 35ste (!) dierenboek Konijnen zaterdag 7 mei 2011, werd de auteur, de Amstelveense Hans L. Schippers de Waarderingsprijs van de Stichting Kleindieren Liefhebbers Nederland KLN (deze vertegenwoordigt 8.000 leden) aan hem uitgereikt.

Schippers  Amstelveen
(Foto S. Kiljan - 2011)

Schrijver Hans L. Schippers en drs. Hans Puttenstein tijdens de uitreiking van de Waarderingsprijs van de Stichting Kleindieren Liefhebbers Nederland


Deze hoge onderscheiding die sporadisch wordt toegekend, werd hem verleend wegens de zeer grote publicitaire waarde van zijn hele oeuvre en zijn veelzijdige werkzaamheden op het terrein van voorlichting en kennisoverdracht over hobbydieren, zowel nationaal als internationaal.

Schippers  Amstelveen
(Foto S. Kiljan - 2011)

De omslag van het boek 'Konijnen' van Hans L. Schippers


De voorzitter van deze organisatie, de heer drs. Hans Puttenstein memoreerde daarbij verschillende van zijn bijzondere activiteiten die hij echt uniek noemde. Het nieuwe boek vindt hij daar een goed voorbeeld van. Up to date informatie volgens de modernste inzichten op het terrein van onder andere voeding, huisvesting en verzorging. Hij noemde het een prachtige uitgave en een aanrader voor iedereen, die iets met konijnen heeft. De presentatie vond plaats in Woerden en werd bijgewoond door circa 100 genodigden, waarvan enkele zelfs uit België kwamen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.