Bijgewerkt: 28 maart 2024

Iets verloren, of gevonden, dat kunt u op verlorenofgevonden.nl regelen

Nieuws -> Informatief

Bron: Gemeente Amstelveen
03-03-2015

Heeft u iets gevonden of verloren? U kunt het, zeven dagen in de week en 24 uur per dag, melden op de landelijke website www.verlorenofgevonden.nl. Inmiddels werken 245 gemeenten met dit systeem.  Een inwoner kan, onafhankelijk van de plek, waar het voorwerp is gevonden, of verloren digitaal aangifte doen.

Hoe werkt het?

Als u iets vindt, kunt u het melden op www.verlorenofgevonden.nl. Bij voorkeur bewaart u het voorwerp thuis. Als de eigenaar zich meldt, worden in overleg met u afspraken gemaakt over de verdere afhandeling. Als u het voorwerp in Amstelveen heeft gevonden, kunt u het ook afgeven bij de receptie van het raadhuis, of bij de gemeentewerf. Als u iets verloren bent, kunt u op www.verlorenofgevonden.nl  zoeken naar uw eigendom. Als u uw voorwerp daar vindt, ziet u, hoe u uw voorwerp terug krijgt. Dit kan bij iemand thuis zijn of bij de gemeentewerf.

Burgemeester Mirjam van ’t Veld: “Als gemeente zijn we verantwoordelijk voor gevonden en verloren voorwerpen. We hebben gezorgd voor een klantvriendelijke oplossing, door de mogelijkheid van digitale aangifte. Dit maakt het voor inwoners veel gemakkelijker om hun eigendommen terug te vinden en alles digitaal te volgen. Uiteraard blijft de mogelijkheid bestaan om tijdens kantoortijden aan de receptie van het raadhuis een verloren en gevonden voorwerp te melden.”



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.