Bijgewerkt: 18 september 2019

Inloopavonden toekomst Amstelveenlijn

Nieuws -> Informatief

Bron: Projectbureau Amstelveenlijn
31-05-2011

Op 6, 15 en 16 juni 2011 organiseert projectbureau Amstelveenlijn inloopavonden in de wijk over de toekomst van de Amstelveenlijn. Projectmedewerkers staan die avonden klaar om toelichting te geven op de stand van zaken en antwoord te geven op vragen.

De groeiende vraag naar goed openbaar vervoer en het naderen van de technische levensduur van de huidige Amstelveenlijn maken het noodzakelijk om nu na te denken over een goede, toekomstvaste oplossing.

Het projectbureau heeft onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van ombouw van de Amstelveenlijn tot metro én naar alternatieve oplossingen, zoals een tramvariant. Binnenkort worden deze onderzoeken afgerond, waarna een keuze kan worden gemaakt voor de verdere uitwerking van een oplossing.

De inloopavonden vinden plaats op 6, 15 en 16 juni 2011 op verschillende locaties. Aanmelden is niet nodig. Geïnteresseerden kunnen tussen 19:00 uur en 21.30 uur binnenlopen.

6 juni, Buitenveldert: Multifunctioneel centrum Binnenhof, A.J. Ernststraat 112, Amsterdam

15 juni, Amstelveen Middenhoven: Ontmoetingscentrum De Meent, Orion 3, Amstelveen

16 juni Amstelveen Centrum, Bibliotheek Amstelveen, Stadsplein 102, Amstelveen

Meer informatie over het project is te vinden op www.amstelveenlijn.nl. Daar is ook de tussenrapportage te downloaden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.