Bijgewerkt: 24 augustus 2019

Inschrijven voor Ons Vakantie Kamp 2013

Nieuws -> Informatief

Bron: Petra Plasmeijer
26-01-2013

Stichting Ons Vakantie Kamp organiseert van maandag 8 juli t/m vrijdag 19 juli 2013 alweer voor de 66ste  keer het vakantiekamp voor kinderen van 5 t/m 14 jaar in Amstelveen. Dit jaar staat het thema "Theater" centraal en zal dan ook de rode draad door het programma worden.

Gedurende de 2 weken wordt, op werkdagen van 9.00 tot 16.15 uur, de kinderen een zeer afwisselend programma geboden dat is aangepast aan hun leeftijd.

vakantie Amstelveen
(Bron Ons Vakantie Kamp - 2013)Op het programma bijvoorbeeld:

* sport            

* spel

* creativiteit

* expressie

* dans/disco

* smullen

* spannende uitstapjes          

* speurtocht of vossenjacht

* grote (door de leiding zelf ontwikkelde) thema spellen zullen worden gespeeld.

* op vrijdag 12 juli v.a. 15 uur, is er natuurlijk “de Familie middag” waar

   kinderen, ouders en leiding samen plezier kunnen maken en …

* als traditionele afsluiting van 2 fantastische weken wordt er, de laatste vrijdag 19 juli

   met het hele kamp op GROTE UITSTAP gegaan.

Voor wie is Ons Vakantie Kamp en wat kost het:

* voor kinderen van 5 t/m 14 jaar, uit Amstelveen e.o., maar vooral voor die kinderen die anders niet op vakantie kunnen gaan (wij geven voorrang aan Amstelveenpas houders)

* het deelnamebedrag is € 55,- (incl. borg polsbandje van € 3,-) voor 2 weken, per kind.

* Speciaal tarief voor Amstelveenpas houders € 15,- per kind (incl. borg polsbandje van € 3,-) (om gebruik te kunnen maken van dit tarief moet u het Amstelveenpas nummer van uw kind doorgeven!)

Voorinschrijven:

Omdat er weer grote belangstelling voor Ons Vakantie Kamp verwacht wordt is de voorinschrijving voor Amstelveenpas houders al geopend. Als uw kind in het bezit is van een Amstelveenpas dan kunt u uw kind t/m 31 januari telefonisch voorinschrijven: van ma. t/m do. tussen 19 en 21 uur via de kamp-phone: 06 15490250. Ook voor informatie kunt u dit telefoonnummer bellen, of kijken op www.onsvakantiekamp.nl

Inschrijf avond in de Bolder (Groenhof): VOL =VOL. Dinsdag 5 februari en woensdag 6 februari 2013van 19 tot 21 uur. Wil je ook helpen om van Ons Vakantie Kamp een echt kinderfeest te maken? Graag! Je bent hartelijk welkom als vrijwilliger, voor 1 of 2 weken, vanaf 16 jaar.

Ook zijn we altijd blij met helpende handjes, voor een, of meer specifieke dagen in ons programma. Dus … aarzel niet om voor meer informatie of om je op te geven contact met ons op te nemen.

Van: ma. t/m do.  tussen 19 uur en 21uur zijn we bereikbaar op de kamp-phone: 06 15490250 of stuur een e-mail naar: hoofdleiding@onsvakantiekamp.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.