Bijgewerkt: 17 februari 2019

Kring-apotheek Groenelaan wordt Boots apotheek

Nieuws -> Informatief

Bron: Boots apotheek Groenelaan
26-05-2015

Vertrouwde service in een nieuwe jas

Kring-apotheek Groenelaan heeft sinds 26 mei 2015 een nieuwe naam: Boots apotheek. De nieuwe Boots apotheek is voorzien van een nieuw assortiment en een duidelijk herkenbare uitstraling volgens het succesvolle Boots concept. De eerste Nederlandse Boots apotheek met de unieke combinatie van health en beauty werd geopend in februari 2009. Inmiddels zijn er 25 Boots apotheken in Nederland. Na de aanpassing van alle Kring-apotheken, komt dat aantal uit op 67 apotheken.De meerwaarde van Boots apotheek

Boots heeft al meer dan 160 jaar ervaring in Health en beauty en heeft alles in huis op het gebied van gezondheid en welzijn. Klanten kunnen bij Boots terecht voor alle recept- en zelfzorggeneesmiddelen. Daarnaast biedt Boots apotheek onder meer een uitgebreid assortiment Boots producten van uitstekende kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

De Boots apotheek is een betrouwbare specialist, die de gezondheid en welzijn van zijn klanten als belangrijkste focuspunt heeft. Innoverend op beauty en health, voor een betere geest en lichaam voor iedereen. Daar staat Boots voor, dag in, dag uit. Van onze beautyadviseurs tot apothekers en apotheekteams. We zorgen er samen voor dat onze klanten zich gezond en fijn voelen. Boots apotheek heeft een sterke positie in farmacie en gezondheidszorg. Naast een uitgebreid assortiment zelfzorgproducten, zoals pijnstillers en hoestdranken heeft Boots apotheek ook speciale huidverzorgingsproducten en enkele bijzonder succesvolle eigen merken, zoals Boots Pharmaceuticals, No7, Botanics en Soltan.

Farid Kantouh, apotheker van Boots apotheek Groenelaan: “Onze klanten kunnen uiteraard blijven rekenen op de vertrouwde service van het apotheekteam van Boots apotheek Groenelaan. We zijn erg blij met onze vernieuwde apotheek en geven graag professioneel, persoonlijk advies en informatie over alle gezondheidsvragen en receptgeneesmiddelen.” Boots apotheek Groenelaan is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag en zondag gesloten. Adres: Wolga 1, 1186KV, Amstelveen.

Over Boots apotheek

Boots is één van de belangrijkste retail-merk van Walgreens Boots Alliance, de eerste wereldwijde farmacie geleide gezondheid en welzijnsonderneming. Walgreens Boots Alliance heeft Boots apotheken in het Verenigd Koninkrijk, Thailand, Noorwegen, de Republiek Ierland en Nederland. Boots helpt klanten om zich goed te laten voelen en er goed uit te zien door het verstrekken van uitzonderlijke producten en diensten in de gezondheidszorg. Klantvriendelijkheid is daarbij een belangrijke waarde. Circa 165 jaar geleden opgericht, blijft het merk Boots in het hart van de samenleving die het dient. Kijk voor meer informatie op www.nl.boots.comAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.