Bijgewerkt: 16 april 2024

Laat je niet overvallen bijeenkomsten

Nieuws -> Informatief

Bron: Hoofdbedrijfschap Detailhandel
18-10-2011

Winkeliers persoonlijk uitgenodigd voor overval preventiebijeenkomsten. 'Laat je niet overvallen'-campagnebus bezoekt winkelgebieden in Amstelveen, Uithoorn en Diemen.

Winkelcriminaliteit kost de detailhandel jaarlijks ruim één miljard euro. Naast die forse financiële schade telt vooral ook de persoonlijke impact op winkeliers en hun medewerkers. Om hen te leren hoe zij het risico op een overval, geweld of agressie kunnen verkleinen organiseert het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD), in opdracht van het ministerie van Veiligheid en Justitie, dit najaar preventiebijeenkomsten.

groot Amstelveen
(Bron Hoofdbedrijfschap Detailhandel - 2011)

Laat je niet overvallen logo


De bijeenkomsten vinden plaats in diverse regio’s in Nederland (onder andere in de regio Amstelland) onder de noemer ‘Laat je niet overvallen!’. Het HBD organiseert de bijeenkomsten in de regio samen met de Kamer van Koophandel Amsterdam, Politie Amsterdam-Amstelland en de gemeenten Amstelveen, Diemen en Uithoorn. De ‘Laat je niet overvallen!’-campagnebus bezoekt vanaf volgende maand diverse winkelgebieden om winkeliers te attenderen op de gratis bijeenkomsten.

Op 19 oktober 2011 doet de bus onderstaande locaties aan in Amstelveen, Uithoorn en Diemen. Een promotieteam informeert de winkeliers over de bijeenkomsten in de eigen omgeving. Het programma biedt onder meer workshops, een informatiemarkt en paneldiscussies met (ervarings)deskundigen. De bijeenkomsten zijn gepland op:

* woensdag 2 november, Stadhuis Amstelveen, Laan Nieuwer Amstel 1, Amstelveen

* dinsdag 8 november, Stadhuis Uithoorn, Laan van  Meerwijk 16, Uithoorn

* dinsdag 15 november, Stadhuis Diemen, D. J den Hartoglaan , Diemen

Meer informatie en het programma zijn beschikbaar op www.laatjenietovervallen.nl . Op deze site kunnen winkeliers zich ook inschrijven voor deelname.

Flyermomenten

Woensdag 19 oktober

* 10.00-11.00 uur, centrum Uithoorn

* 11.15 -12.15 uur, centrum Ouder-Amstel

* 12.30-14.30 uur, centrum Amstelveen

* 15.30-17.00 uur, centrum Diemen



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.