Bijgewerkt: 28 maart 2024

Leden Amstelveense Ondernemersvereniging op bezoek in de Arena

Nieuws -> Informatief

Bron: OA
21-03-2013

Op maandag 18 maart 2013, de dag dat Ajax 113 jaar bestond waren de leden van de Ondernemersvereniging Amstelveen en Ondernemen en Groei te gast in de Amsterdam Arena. BDO, sponsor van Ajax en lid van beide verenigingen, had gezorgd voor een exclusief programma.

Zo kregen de deelnemers een presentatie van Financieel Directeur Jeroen Slop en een exclusieve rondleiding langs het veld. Ruim 100 ondernemers bezochten de bijeenkomst. Er waren leuke prijzen te winnen met een kennisquiz, waaronder ook een gesigneerd Ajax-shirt.

arena Amstelveen
(Foto OA - 2013)

Amstelveense ondernemers langs het veld in de Amsterdam Arena tijdens de rondleiding


Onder de noemer ‘Haalt Ajax de winst uit spelers, of op het veld?’ gaf Jeroen Slop, Financieel Directeur van AFC Ajax, de ondernemers een kijkje in de financiën van de onderneming Ajax.

Hierbij kregen zij niet alleen cijfers en budgetten zien, maar vertelde hij ook hoe de organisatie is opgebouwd en wie uiteindelijk waarover beslist. De avond werd afgesloten met een goed verzorgd dinerbuffet in Brasserie Ajax.

Bent u ondernemer en wilt u ook een keer een bijeenkomst van de Ondernemersvereniging Amstelveen bijwonen? Stuur dan een e-mail naar info@oa-amstelveen.nl. Meer informatie? www.oa-amstelveen.nl.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.