Bijgewerkt: 24 april 2024

Leden Ondernemersvereniging Amstelveen mogen zich presenteren

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
05-11-2013

Ondernemers die lid zijn van de Ondernemersvereniging Amstelveen krijgen de gelegenheid om zich binnen het OA-netwerk te presenteren. Hiervoor organiseert de OA door het jaar heen een aantal maal een 'Leden presenteren zich' lunchbijeenkomst. Vier leden krijgen hierbij de gelegenheid om zich in 15 tot 20 minuten te presenteren.

De presenterende leden mogen zelf de inhoud van hun presentatie bepalen. De enige voorwaarde is, dat de onderwerpen aansluiten op het jaarthema van de OA: 'De Wereld van Morgen'. Dit biedt bijeenkomsten met uiteenlopende onderwerpen.

Op dinsdag 5 november 2013 is alweer de laatste bijeenkomst onder deze noemer. Met presentaties over ‘Social Business’, ‘Ondernemen met hart en resultaat’, ‘Wat betekent live communicatie in de wereld van morgen’ en ‘Mobiele apps: bedrijf in je broekzak’ belooft het weer een inspirerende lunch te worden voor de deelnemers. ‘Leden presenteren zich’ biedt ondernemers die lid zijn van de OA een podium, kennis en inspiratie aan de deelnemers en   de gelegenheid om nieuwe contacten op te doen tijdens de netwerklunch.

Naast de ‘Leden presenteren zich’ bijeenkomsten organiseert de Ondernemersvereniging Amstelveen nog diverse andere bijeenkomsten en maandelijkse netwerkborrels voor ondernemers. Bent u ondernemer en wilt u ook een keer een bijeenkomst bijwonen? Stuur dan een e-mail naar info@oa-amstelveen.nl . Meer informatie? www.oa-amstelveen.nl .



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.