Bijgewerkt: 29 maart 2024

Levendige bijeenkomst tijdens de Praat met de Raad

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
05-11-2010

Donderdag 4 november 2010 was de bijeenkomst Praat met de Raad. Deze keer stond de bijeenkomst helemaal in het teken van de bezuinigingen en de keuzes die daarbij gemaakt worden.

Raad Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2010)

Praat met de Raad in de bibliotheek


Een vijftigtal bezoekers ging in de bibliotheek aan het Stadsplein het gesprek aan met de Amstelveense raadsleden. Op informele wijze praatten zij over de vraag waarop Amstelveen zou moeten bezuinigen. Of juist niet. De gesprekken waren geanimeerd en gingen over tal van onderwerpen, zoals groen, verkeer en cultuur.

Ook maakten bezoekers gebruik van de mogelijkheid om suggesties op grote vellen papier te schrijven. Andere bezoekers reageerden weer op die suggesties door met stickers aan te geven, of ze het met de voorstellen eens waren of niet.

Praat met de Raad wordt een aantal keer per jaar georganiseerd. Raadsleden willen tijdens deze bijeenkomsten op een laagdrempelige manier met burgers praten over actuele thema’s of over onderwerpen die de bezoekers zelf inbrengen.

De opzet van de bijeenkomst is per keer verschillend en wordt voorafgaand aan de Praat met de Raad bekend gemaakt. De eerstvolgende Praat met de Raad is op donderdag 17 februari 2011.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.