Bijgewerkt: 19 april 2024

LounZ City Spa is geopend in het Oude Dorp

Nieuws -> Informatief

Bron: LounZ City Spa
18-10-2011

Op vrijdag 28 oktober 2011 is open huis

Nadat begin september 2011 LounZ Club restaurant aan de Dorpsstraat in Amstelveen haar deuren heeft geopend is 2 weken geleden ook de City Spa in gebruik genomen. Het voormalige pand van Thermen Romana is onherkenbaar veranderd. Op de eerste verdieping is een mooie, stijlvolle CitySpa met Hamam afdeling ontwikkeld die 6 dagen per week geopend is en voor ieder wat te bieden heeft.

Faciliteiten

De ontvangst vindt plaats in de mooie centrale receptieruimte op de eerste verdieping. Hier bevindt zich ook de shop waar men van dinsdag tot en met zondag welkom is voor advies, aanschaf cosmetica en huidverzorgingsproducten, cadeaubonnen en allerlei grote en kleine gifts. Het aanbod varieert van een OPI nagellak, luxe cremes en beautydagen tot een mooie champagne van Piper Heidsieck, eventueel vergezeld van een dinerbon.

lounz Amstelveen
(Foto LounZ - 2011)

LounZ City Spa ingang


Vanuit de centrale receptie kunnen gasten gebruik maken van de diverse mooi gestyleerde behandelruimtes voor gezichts- en lichaamsbehandelingen. Er is ook een duo- behandelruimte als je gezellig met z’n tweeen wilt genieten. Naast de hamam bevindt zich de mooie, lichte serre met planten, open haard en zitjes, relaxbanken + massagestoel. Hier kunnen zowel gasten van de hamam als beauty-afdeling tussendoor sfeervol relaxen met een hapje of drankje.

Hamamfdeling

In de Hamam-afdeling vindt u douche-faciliteiten, een Turks stoombad, een centrale hamamruimte met open haard, een saunacabine en een separate hamam behandelruimte. Op dinsdag, vrijdag en zaterdag is het gebruik van de hamamfaciliteiten zonder badkleding. Op woensdag, donderdag en zondag met.

Het is tevens mogelijk om de hamam afdeling gedurende een bepaalde tijdsduur voor een eigen gezelschap te reserveren en als u een arrangement boekt voor een vriendinnendag of vrijgezellenfeestje met meer als 6 personen wordt de afdeling gedurende bepaalde tijd exclusief voor uw gezelschap gereserveerd.

lounz Amstelveen
(Foto LounZ - 2011)

De hamam ruimte van LounZ City Spa


Quality Time

Of u nu heerlijk wilt relaxen tijdens een rondje in de HAMAM afdeling of genieten van een vakkundige behandeling of massage. Het is allemaal mogelijk. Reserveren is wenselijk want om de rust en aandacht in de City Spa te waar-borgen wordt gewerkt volgens afspraak en wordt in de hamamafdeling een maximum van 20 gasten gehanteerd. Het team van LounZ CitySpa vindt het belangrijk dat uw bezoek aan LounZ voor u Quality Time is.

OPEN DAG

Om éénieder de kans te geven een kijkje te komen nemen in de CitySpa is er op 28 oktober 2011 een open dag. Van 14 to 21 uur bent u van harte  welkom bij LounZ aan de Dorpsstraat 104 in Amstelveen

Demonstraties/ Speciale behandelingen/cosmetisch arts

Tijdens het open huis zullen er demonstraties en behandelingen plaatsvinden van de verschillende merken. Het is mogelijk vooraf uw tijd te reserveren voor een GRATIS huiddiagnose met het Electronic Eye van Valmont, huidverzorging advies van Decleor of een demonstratiebehandeling + advies over Micro Dermabrasie (huidverbetering).

De lasertherapeute is deze dag ook aanwezig ivm ontharing en de  E-matrix behandeling. Hiervoor moet u reserveren & deze behandelingen zijn niet kosteloos. Wel bieden zij u een scherpe korting. Wilt u gebruik maken van bovenstaande aanbiedingen op de 28e ? Reserveer dan via 020- 643 8088. Tevens zullen er deze dag diverse  inloopdemonstraties zijn en is cosmetisch arts Dr. Polderman aanwezig voor advies over injectables als botox en fillers. Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op www.lounz.nl of laat je verassen op 28 oktober 2011.

Hamam?

Een Turks bad (Turks: Hamam) is de Turkse variant van een stoombad een sauna, onderscheidt zich door op focussen op water. In West-Europa, werd de 'Turks bad' als een methode van reiniging en ontspanning populair tijdens het Victoriaanse tijdperk. Het proces bij het nemen van een Turks bad is vergelijkbaar met die van een sauna, maar het is meer verwant aan de oude Griekse en Romeinse bad-praktijken.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.