Bijgewerkt: 29 maart 2024

Man gearresteerd na belagen van minnaar echtgenote

Nieuws ->

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
19-04-2007

In de nacht van woensdag 18 april op donderdag 19 april 2007 rond 02.00 uur werd een 42-jarige man uit Tilburg gearresteerd in Amstelveen-Noord nadat hij de minnaar van zijn vrouw had belaagd.

Het 48-jarige slachtoffer raakte lichtgewond maar wist aan zijn belager te ontkomen door zijn woning uit te vluchten. De verdachte liep regelrecht in de armen van gealarmeerde agenten en is ingesloten. De wijkteamrecherche van Amstelveen Noord onderzoekt de zaak.

De meldkamer van de politie Tilburg ontving een verontrustend telefoontje van een vrouw die vertelde dat haar man onderweg was naar Amstelveen om verhaal te halen bij haar minnaar. Omdat de man in alle staten was werd direct de meldkamer van Amsterdam-Amstelland in kennis gesteld en wisten de agenten telefonisch contact te krijgen met de boze echtgenoot.

Toen bleek dat hij al bijna bij zijn opponent was en hij zei dat hij het er wel voor over had om hier voor te gaan zitten werden diverse politie-eenheden naar het bewuste adres gestuurd. De minnaar werd in zijn woning door de man aangevallen maar wist zijn eigen huis te ontvluchten.

De verdachte werd gearresteerd op het moment dat hij naar zijn auto toe liep.


 



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.