Bijgewerkt: 13 december 2018

Nieuwjaarsconcert 2018 van het Harmonie Orkest Amstelveen in Urbanuskerk

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Yvette Cramer
07-01-2018

Op zondag 28 januari 2018 luidt Harmonie Orkest Amstelveen traditiegetrouw het nieuwe jaar in met een bruisend nieuwjaarsconcert. Het programma begint om 14.30 en vindt plaats in de Sint Urbanuskerk, Noorddammerlaan 126 in Bovenkerk. Toegangskaarten zijn aan de deur verkrijgbaar, of te koop via deze site: https://www.ticketkantoor.nl/shop/HOA2018

De toegangsprijs bedraagt € 10 voor volwassenen en € 5 voor kinderen tot en met 12 jaar. De prijs is inclusief 1 consumptie.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Het Harmonie Orkest Amstelveen speelt tijdens de Veteranendag 2017 in het raadhuis van Amstelveen op 10 juni 2017


Dit jaar staat Rhapsody in Blue van George Gershwin op het programma met op de piano Mark Beursgens. Hierna volgen sfeervolle stukken, zoals Symphonic Overture vanJamesBarnes, Yiddish Dances vanAdam Gorb, 3 Dance Episodes uit On The Town van Leonard Bernsteinen Paris Montmartre.We sluiten het nieuwjaarsconcert traditioneel af met Land of Hope and Glory en de bekende Radetzkymars! Daarna heffen we met alle aanwezigen het glas op een nieuw jaar met veel mooie muzikale optredens.

Harmonie Orkest Amstelveen is een actieve muziekvereniging die in 2014 is ontstaan uit de Muziekvereniging Bovenkerk. Het Orkest telt zo’n 45 leden en treedt regelmatig op met een breed speelrepertoire, van klassiek tot eigentijds en af en toe een flirt met popmuziek. Meer informatie is te vinden op www.harmonieorkestamstelveen.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.