Bijgewerkt: 22 augustus 2019

Open dag 2015 bij kringloopwinkel De Boemerang

Nieuws -> Informatief

Bron: Jan Schake
30-09-2015

Op zaterdag 3 oktober 2015  opent Kringloopwinkel de Boemerang haar poorten voor een open dag. In het kader van de Nationale Kringloopdag nodigt het team van de Boemerang iedereen uit voor een bezoek.

Bezoekers kunnen vanaf 9.00 tot 17.00 uur zich verbazen over de wonderbaarlijke verzameling van gebruiksvoorwerpen en kunstartikelen die de Boemerang de laatste jaren heeft verzameld. In de Brocante-afdeling zijn prachtige vintage-artikelen te vinden die iedere liefhebber zullen bekoren.Programma: Zowel op de Binderij als de Maalderij wordt u onthaald met koffie en iets lekkers. Op de Binderij worden verschillende demonstraties gegeven. In gratis workshops kunt u zelf aan de slag door eigen krijtbordje te maken. Op de Maalderij kunt u kledingadvies krijgen. In de boekenhoek wordt een lezing gegeven. Voor de kinderen is op de Maalderij genoeg ruimte om te spelen. Kortom: een programma voor iedereen!

Het team van de Boemerang hoopt u a.s. zaterdag te mogen ontvangen. Adressen: Maalderij 8 en Binderij 27 in Amstelveen www.deboemerang.netAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.