Bijgewerkt: 29 maart 2024

Open huis naturistenterrein aan De Wilgenborgh

Nieuws -> Informatief

Bron: De Wilgenborgh
07-05-2012

'Aangekleed'’ Open Huis naturistenterrein de Wilgenborgh, Waverveen

Dit jaar is het 40 jaar geleden, dat de naturistenvereniging de Haagse Lichtbond de beschikking kreeg over een eigen terrein in de polder bij Waverveen. Om dit feit te vieren organiseert de vereniging op vrijdagmiddag 18 mei 2012 vanaf 16:00 uur een ‘aangekleed’ Open Huis op haar terrein de Wilgenborgh aan de Proostdijerdwarsweg 12 in Waverveen.

Wilgenborgh  Amstelveen
(Bron Wilgenborgh - 2012)

De Wilgenborgh


Van een stuk weiland met een vervallen boerderij en stallen is de Wilgenborgh gedurende de afgelopen vier decennia door de leden van de vereniging gemaakt tot een groene oase van rust. Een afwisselende begroeiing biedt beschutting aan mens en dier; al vroeg in het voorjaar is het er mogelijk om te genieten van zon en natuur.

Faciliteiten als het zwembad met kinderbad en ligweide, de kantine, het terras en de sauna maken de Wilgenborgh tot een plek waar zowel leden, als gasten zich kunnen vermaken. Behalve voor dagrecreatie is het terrein ook geschikt voor een langer verblijf in tent, of caravan. Gezinnen zijn welkom; met een jeugdhonk, speeltuintje en tafeltennistafel hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen.

Het Open Huis of 18 mei 2012 biedt de gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met de Haagse Lichtbond en de Wilgenborgh. Er zijn rondleidingen over het terrein en aansluitend een feestelijk hapje en drankje. Voor meer informatie over het terrein, bezoek en lidmaatschap, bezoek de website: http://www.haagselichtbond.nl/



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.