Bijgewerkt: 29 maart 2024

Pan vol vrolijke verhalen door Wijnand Stomp

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
13-03-2015

In 2015 is Wijnand Stomp, ofwel 'Mister Anansi' 30 jaar actief als theatermaker. Een mooi moment om een feestje te geven. Dat doet hij op zondag 29 maart 2015 in Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Iedereen in de leeftijd van 6 tot 106 is van harte uitgenodigd om dit feest mee te vieren. Op het toneel komt een echte keuken te staan, waar Stomp samen met het publiek ‘verhalensoep’ gaat maken’. Een binnenkomende E-meeuw van zijn familie die aan de overkant van de grote zoutwaterplas woont verandert de zaak. Ze moeten er zo verschrikkelijk hard werken, dat ze niet meer weten wat lachen is. Wie helpt mee in de keuken met vrolijke verhalen soep maken, zodat de familie weer kan lachen? Bij Wijnand Stomp is alles mogelijk. Wie weet sta jij straks op het podium en vertel je mee.

Foto Amstelveen
(Bron Bibliotheek Amstelland - 2015)

Wijnand Stomp (Leiden, 1958) is een Nederlandse stand-upcomedian en kinderboekenschrijver


Wijnand Stomp is één van de bekendste theatrale vertellers die Nederland rijk is. Ook bekend als Mister Anansi creëert en speelt hij voorstellingen, waarin zijn kleurrijke afkomst een belangrijke rol speelt. Hij ontleent veel inspiratie aan de Antillen, het land van zijn vader, maar is evenzeer verbonden met de Hollandse aarde, het land van zijn moeder. Stomp is een fysieke verhalenverteller die als geen ander met passie en zijn theatrale vertelstijl jong en oud al meer dan 30 jaar weet te boeien. Ook is hij regelmatig op TV te zien bij KRO kindertijd.

Hef feest begint zondag 29 maart 2015 om 15.30uur en duurt tot 16.25 uur. De prijs is €7,50 en voor pashouders € 5,-. Het feest is voor iedereen tussen de 6 jaar en 106 jaar. Kaarten voor het feest zijn te koop in een van de Amstelland bibliotheken, of op de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.