Bijgewerkt: 23 maart 2019

RTV-Amstelveen start met Bos-tv

Nieuws -> Informatief

Bron: RTV-Amstelveen
30-11-2010

Amsterdamse Bos TV van start

RTV Amstelveen is in samenwerking met de Stichting Vrienden van het Amsterdamse Bos een nieuw tv-programma begonnen: Amsterdamse Bos TV. Het eerste programma wordt inmiddels uitgezonden en zal regelmatig herhaald worden tot de eerstvolgende uitzending. De frequentie is eens in de twee weken en de duur is ongeveer een kwartier.

Zoveel mogelijk facetten van het Bos zullen in het programma de revue passeren. Dat kan een reportage zijn, een bezoek aan een karakteristieke plek, interviews met mensen die er werken en met passanten, actuele zaken, sporten, dieren en wat al niet meer.

Stele Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2008)

Minimalistische kunstwerk van beeldhouwer Ulrich Rückriem in het Amsterdamse Bos aan de Grote Speelweide


In het eerste programma hebben we een gesprek met Willem Dam en Corine Riteco van de Geitenboerderij (o.a. over de gevolgen van de Q-koorts), duiken we in de geschiedenis met een bezoek aan de kruiwagen op de Grote Speelweide en gaan we bij de Schotse Hooglanders op visite.

Marjolijne Blankevoort neemt de interviews af, Ruud Blok is verantwoordelijk voor de beelden en Jan Ebbinge is de samensteller en redacteur. De gemeente Amsterdam en het Amsterdamse Bos verlenen hun bereidwillige medewerking.

RTV Amstelveen is in Amstelveen te vinden via de kabel, op kanaal 45. Ook zal Amsterdamse Bos TV altijd te zien zijn op de websites www.rtvamstelveen.nl en Vrienden van het Amsterdamse Bos"


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.