Bijgewerkt: 21 augustus 2019

Scheepstimmervakantie 2012

Nieuws -> Informatief

Bron: Stichting Uiterton
20-08-2012

De Vikingen komen, timmer en zaag wat! Wees creatief! Ga mee met een uitstapje! Doe mee met: Scheepstimmervakantie  2012  - vrolijke vakantiedagen te land en te water – 4 dagen,   8 -  ±12  jaar, 10 tot 16 uur op dinsdag t/m vrijdag 28 t/m 31 augustus 2012.

Programma: de ene dag vikingschild maken, schilderen, of een peddel andere dag touw & creatief spelevaren zomer-bos & vaartocht.

De  laatste week van de schoolvakantie leuke dingen doen?  Dat kan - bij De Uiterton !

uiterton Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Clubgebouw van de Stichting Uiterton


Het staat dit jaar in 't teken van De Vikingen; hoe de dagen er precies uit gaan zien, is nog niet helemaal vastgesteld. Gepland is onder meer een picknick-plons & spetter in A’damse Bos, of de Poel met onze boutschieters en opblaasspullen. Je kunt in het scheepstimmerlokaal werken aan je eigen Vikingschild, of iets ander moois – schilderen in cobra-kleuren. Er is ook ruimte voor spel, lekker wat lezen of een puzzel doen.

Locatie:  Uiterton clubhuis Amsterdamseweg 304, Amstelveen. Meebrengen:  boterhammen voor tussen de middag - en trek oude kleren aan.

Meedoen kost  euro 50,- per week, vrijwillige bijdrage welkom,  Amstelveenpas euro 35,-.Inschrijving:    door inleveren van onderstaande strook of  via e-mail:  meedoen@uiterton.nl  

In de e-mail s.v.p. alle gegevens als op strook vermelden. Wie direct inschrijft, is ‘t meest zeker van een plaatsje. Er is plaats voor 15 - 20 kinderen. Sinds 1997 is De Uiterton in Amstelveen actief met jonge mensen, boten en natuur. Dit wordt herkend en erkend door de gemeente: in park De Braak is een clubhuis beschikbaar voor jeugdactiviteiten en restauratiewerk. Stichting Uiterton telefoon  020  -  643 42 20


viking Amstelveen

Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.