Bijgewerkt: 25 april 2024

Seminar Toekomstproef Ondernemen

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
09-06-2015

'Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst?' is het thema van het seminar, dat de Ondernemersvereniging Amstelveen op donderdag 18 juni 2015 organiseert bij het hoofdkantoor van KPMG. In het kader van haar 25 jarig jubileum en het jaarthema De Weg naar Succes, organiseert de OA samen met KPMG dit inspirerende, informatieve en interactieve seminar. Met als doel ondernemers handvatten te reiken die nodig zijn om in deze tijd en in de toekomst succesvol te ondernemen.

Foto Amstelveen
(Foto Business Models Inc. - 2015)

Maaike Doyer tijdens een presentatie


Tijden veranderen en het tempo van veranderingen versnelt. Nieuwe technologie, maatschappelijke druk, politieke druk en nieuwe ideeën zorgen voor druk op bestaande markten. Hoe houden ondernemers voeling met wat gebeurt en hoe toetsen zij, of nieuwe mogelijkheden van technologie een bedreiging zijn voor hun eigen verdienmodel?

Edo Roos Lindgreen, partner bij KPMG Advisory, Head of Innovation voor KPMG Nederland en als hoogleraar verbonden aan de Universiteit van Amsterdam zal tijdens het seminar ingaan op de revolutie die online heeft veroorzaakt, waarbij het duidelijk wordt waarom een verdienmodel dat jaren of decennia heeft gewerkt ineens compleet onderuit kan gaan.

Maaike Doyer, Strategy Designer bij Business Models Inc zal precies uitleggen, wat ondernemers kunnen, nee moeten doen om hun business model futureproof te maken. Wat kunnen zij leren van de meest succesvolle business modellen? Door zelf aan de slag te gaan met een actuele casus maken de deelnemers op een praktische manier kennis met het veelbesproken Business Model Canvas.

Het seminar begint om 15.00 uur (ontvangst vanaf 14.45 uur). Amstelveense ondernemers die een keer kennis willen maken met het netwerk van de Ondernemersvereniging Amstelveen zijn op 18 juni van harte welkom. Aanmelden via de agenda op www.oa-amstelveen.nl of via info@oa-amstelveen.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.