Bijgewerkt: 25 september 2017

Spektakel en interactie met Checkpoint in Schouwburg Amstelveen

Nieuws -> Schouwburg

Bron: Schouwburg Amstelveen
08-09-2017

Wegens succes extra voorstelling Checkpoint. Het seizoen in Schouwburg Amstelveen is nog amper gestart en er is maar liefst voor de vijfde keer een voorstelling bijgeboekt vanwege de grote publieke belangstelling. Dit keer gaat het om Checkpoint (8+) van producent Trend Media Groep op donderdag 26 oktober 2017 om 16.00 uur. Een spectaculaire en interactieve theatershow met spannende experimenten.

Foto Amstelveen
(Bron Trend Media - 2017)

De flyer van de voorstelling Checkpoint


Checkpoint is misschien wel de spectaculairste en meest interactieve familievoorstelling van dit moment met Rachel Rosier in de hoofdrol. Rachel werd bekend bij het grote publiek als presentatrice van de gelijknamige televisieserie bij Zapp op NPO 3. En nu tourt Checkpoint dus ook voor het eerst langs de theaters, een beperkt aantal wel te verstaan. En dat blijkt wel uit de enorme belangstelling. Gelukkig voor alle Checkpoint-fans is er nu een extra voorstelling bijgekomen in Amstelveen. Op donderdag 26 oktober is de show niet alleen om 19.30 uur te zien maar nu ook om 16.00 uur. Een leuk uitje in de herfstvakantie!

Veiligheidsbril en gehoorbeschermers op want er komen ontploffingen! Wie weet, worden kinderen wel uitgenodigd om op het toneel met het testteam mee te doen aan allerlei leuke en spannende experimenten. Voel de wind in je gezicht, zweef mee met de hovercrafttest, loop over water in de maïzena-race, of schiet mee met een zelfgemaakt paintball-kanon. Doe mee met het bladblazer parcours, plak tegen de muur in een klittenbandpak of til met een speciale constructie gemakkelijk een vader op. Het kan allemaal in de nieuwe Checkpoint theatershow.

Ook bezoekers in de zaal worden bij de show betrokken; zij ontwijken gigantische ringen van rook of ervaren hoe luchtdruk zich door de zaal beweegt. Natuurlijk vindt in de Checkpoint theatershow de tweestrijd plaats tussen de jongens en de meisjes. In een zinderende wedstrijd waaraan alle kinderen uit de zaal mee kunnen doen, zal voor eens en voor altijd duidelijk worden wie de beste is van de tests; de jongens of de meisjes? Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen gaat u naar www.schouwburgamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.