Bijgewerkt: 18 april 2024

Superjuffie- en Supermeesterverkiezing bij Boekhandel Libris Venstra

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
27-05-2015

In samenwerking met Uitgeverij Unieboek | Spectrum organiseert Boekhandel Libris Venstra de verkiezing voor de Superjuffie/Supermeester van Amstelveen en Omstreken 2015. Superjuffie is de hoofdpersoon in de boeken van Janneke Schotveld. Een juf die kan vliegen en dieren kan redden. Een echte super juf dus!

Kinderen die vinden dat hun juf, of meester ook super is, kunnen haar of hem bij Boekhandel Libris Venstra nomineren. Dat kan door de flyer in te vullen en in de winkel in te leveren. Uiterste inleverdatum is zondag 14 juni 2015. Een deskundige jury beoordeelt de .inzendingen.

Foto Amstelveen
(Bron Libris Venstra - 2015)

De Superjuffie flyer


Drie van de genomineerde juffen, of meesters krijgen voor 19 juni bericht en worden met hun klas op woensdag 24 juni 2015 in Boekhandel Libris Venstra verwacht voor de bekendmaking. Voor de juf, of meester is er een mooie prijs en voor de klas een boekenpakket. Alle leerlingen mogen meedoen. Ga snel naar boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein en doe mee!

Adres: Boekhandel Libris Venstra Stadsplein 102 A 1181 ZM Amstelveen Tel.: 020 6419880. E-mail info@venstra.nl Webshop www.venstra.nl (binnen 24 uur verzonden).


Download hier de Superjuffieflyer (pdf) met het aanmeldingsformulier.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.