Bijgewerkt: 28 maart 2024

The Silver Dimes blues band treedt op in Wijkcentrum Alleman

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Stichting Tpodium
21-04-2019

In het kader van de serie ‘BLUES IN DE WIJK’ vindt op vrijdag 26 april 2019 tussen 20.00 en 23.00 uur in Wijkcentrum Alleman te Amstelveen het optreden plaats van THE SILVER DIMES – ELECTRIFYING. The Silver Dimes Blues Band spelen de blues recht vanuit het hart! Met hun originele geluid en energieke podium-act staan zij garant voor een avond vol stevige en aanstekelijke blues!



Na het succesvolle debuutalbum uit 2016 heeft de band met succes gewerkt aan haar reputatie van een ‘LIVE STAGE PERFORMANCES’, getuige hun zinderend optreden op het fameuze Sighisoara International Blues Festival. Een NIEUWE RELEASE: ‘Double Trouble’ - Live@Sighisoara was onvermijdelijk. De live opnames van het Sighisoara optreden bleken van dusdanige kwaliteit te zijn dat ze deze wel moesten uitbrengen! In januari 2018 nam de band alweer haar 2e album ‘Electrifying’ op, die eind maart is uitgebracht en vooral eigen werk bevat. Een opname en uitvoering die de luisteraar de rillingen en nodige vibraties zullen bezorgen. Komt en gaat dat maar eens meebeleven!

Locatie Wijkcentrum Alleman; (optreden vrijdag 26 april tussen 20.00 en 23.00 uur) Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, 1183 JM Amstelveen. Bereikbaar met tram 5 en bus 55 vanaf station Zuid – halte Onderuit. Er is voldoende vrije parkeergelegenheid. ‘BLUES IN DE WIJK’ wordt geprogrammeerd door de ‘Stichting Tpodium



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.