Bijgewerkt: 21 augustus 2019

Training voor bestuursleden van vrijwilligersorganisaties

Nieuws -> Informatief

Bron: VWC Amstelland
04-09-2015

Op maandag 21 september 2015 start de training voor bestuursleden van vrijwilligersorganisaties. De training bestaat uit 2 bijeenkomsten van 19.30-21.30 uur. De 2e bijeenkomst is op maandag 5 oktober.

Zonder de inzet van de vele vrijwilligers zouden organisaties niet kunnen functioneren. Denk bijvoorbeeld aan vrijwilligers in de sportverenigingen, op scholen en in de buurt. De Vrijwilligersacademie biedt nu voor besturen van deze en andere organisaties een training aan. Want; zitting hebben in een bestuur is leuk, nuttig én over het algemeen tijdrovend.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Wilma Driessen, trainer persoonlijke en functionele vaardigheden


Er moet vergaderd worden, klussen worden geklaard, met sponsoren gesproken en dit meestal naast een baan en in de avonduren. In deze besturentraining wordt aandacht besteed aan de diverse bestuursfuncties, het efficiënt leren vergaderen, omgaan met sponsoren en onderhandelingsvaardigheden. Kosten zijn € 40,-- per persoon, contant te betalen aan de trainer op de eerste cursusavond. Trainer is Wilma Driessen. Locatie volgt zo spoedig mogelijk, ergens in Amstelveen. Aanmelden kan middels een mail met uw naam, telefoonnummer en organisatie aan hvisser@vrijwilligerscentrale.nl, of bel 020 7600054Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.