Bijgewerkt: 29 maart 2024

Vernieuwde plein in winkelcentrum Augustinuspark geopend

Nieuws -> Gemeente

Bron: Hans de Weers / Cardanus
16-05-2012

De bestrating en groenvoorziening in het winkelcentrum Augustinuspark was aan een grondige opknapbeurt toe. De gemeente heeft in overleg met het wijkplatform en vertegenwoordigers van de winkeliers gekozen voor een concept, dat passend is voor de aanwezige winkels.

augustinuspark Amstelveen
(Bron H. de Weers - 2012)

Winkelcentrum in het Augustinuspark


De afgelopen maanden zijn alle oude tegels en klinkers door de aannemer verwijderd en zijn de plantenbakken vernieuwd. Het is volop lente, de bomen en struiken op het gerenoveerde plein komen tot bloei. De aankleding met fietsenrekken, bankjes en groen zorgen voor een goede uitstraling.

augustinuspark Amstelveen
(Bron H. de Weers - 2012)

Vlnr.: Paul Stolwijk,voorzitter van het wijkplatform, Bert van den Broek en wethouder John Levie op het plein bij het lintje


De Kiboets, Ka Sing, Hayato Stomerij, Asgul kledingreparatie, Toko Pasar, Burhan's Schoenmakerij, Baroe, Kapsalon Alix, Cosmo Hairstyling en HUBO Lambertus Van den Broek ontvangen u graag binnenkort in het vernieuwde winkelcentrum.

augustinuspark Amstelveen
(Bron H. de Weers - 2012)

Het doorknippen van het lint wordt gevolgd met knallende vuurwerk en het gerenoveerde plein in het Augustinuspark is in gebruik genomen


De officiële opening van het gerenoveerde plein van het winkelcentrum Augustinuspark werd op woensdag 16 mei 2012 om 15.00 uur verricht door wethouder John Levie samen met Bert van den Broek, voorzitter van de winkeliersvereniging en Paul Stolwijk,voorzitter van het wijkplatform. Het vernieuwde plein werd op ludieke wijze in gebruik genomen.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.