Bijgewerkt: 22 september 2017

Volop theater en film in de voorjaarsvakantie van 2017

Nieuws -> Schouwburg

Bron: Schouwburg Amstelveen
10-02-2017

Zaterdag 18 februari 2017 start de voorjaarsvakantie en is er weer een hoop te beleven in Schouwburg en Cinema Amstelveen. In de schouwburg zijn er een drietal voorstellingen te zien en in de cinema vindt het Kinderfilmfestival plaats. Het grappige clowntje Bumba komt op zaterdag 18 februari weer naar de schouwburg. Dit keer komt het knuffeltje tot leven en neemt hij kleine Loes mee naar een wereld waar alles mogelijk is: Het Bumbacircus. Wil je nog naar de show met aangepast licht- en geluidsniveau, wacht dan niet te lang met bestellen, want er zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar.Op zondag 19 februari 2017 staat misschien wel Nederlands bekendste drummer, Cesar Zuiderwijk (Golden Earring), in de schouwburg met zijn voorstelling Masterclass. Masterclass is het verhaal van een bevlogen muzikant, voor jong en oud, beginnende of gevorderde drummers en andere liefhebbers. Cesar vertelt op levendige, humoristische wijze en kruipt zelf achter zijn drumkit om zijn relaas kracht bij te zetten.

Het Wilde Westen van Calamity Jane is een verhaal over de beroemdste vrouw van het Wilde Westen. Ze ging haar eigen weg, was voor niemand bang én de eerste vrouw die een broek droeg. Ze groeide op tussen de revolverhelden en bandieten en kon vloeken, paardrijden, schieten en drinken als een kerel. Toch schuilt er achter die stoere wildwestheldin een meisje vol dromen en verlangens. Verwacht op 26 februari geen wildwestverhaal, maar spannend wordt het zeker!

Theateragenda. Donderdag 16 februari 2017 staan de Ashton Brothers met hun voorstelling ENFANTS TERRIBLES! in de schouwburg. Diezelfde avond is Patrick Nederkoorn met zijn voorstelling Het komt nu wel heel dichtbij te zien. De opzwepende soulshow I’m a Soulman, met als rode draad het legendarische STAX Records, is te bewonderen op vrijdag 17 februari. De vlucht van een granaatappel, een tragikomisch stuk over vluchtgeschiedinissen die vaak niet eerder verteld zijn is ook op vrijdagavond 17 februari te zien. Geen biografie maar een larger-than-lifedroomwereld, dat is Sontag. Te zien op zaterdagavond 18 februari.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.