Bijgewerkt: 21 september 2019

Wethouder Levie reageert op sluiting van bibliotheek Middenhoven

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
03-05-2011

Mevrouw Kempkes, directeur Amstelland Bibliotheken heeft aangegeven, dat de bibliotheek in Middenhoven sluit. Dit meldt zij als uitvloeisel van het besluit van de gemeenteraad bij de gemeenteraad in november 2010 om onder andere te korten op de subsidie voor de bibliotheken.

Levie Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Wethouder John Levie (BBA)


Reactie wethouder John Levie op sluiting bibliotheek Middenhoven:

'Dit is voor Amstelland Bibliotheken hèt moment om de bedrijfsvoering weer eens goed in zijn geheel tegen het licht te houden en te kijken naar (technologisch) ontwikkelingen, kwaliteit en kwantiteit. Ik ben blij, dat de Amstelland Bibliotheken kiezen voor kwaliteit en creatief inspelen op ontwikkelingen in de maatschappij.

Uiteraard hoop ik, dat deze insteek een nieuwe positieve impuls gaat geven aan het gebruik van de diensten van de bibliotheken. Ik denk, dat de Amstelland Bibliotheken een innovatieve aanpak hebben gevonden die wellicht tot voorbeeld kan dienen voor andere bibliotheken in het land en waarmee de dienstverlening aan iedereen, inclusief scholen, verbeterd wordt.

Uiteraard snap ik, dat er ook veel mensen zijn die gehecht waren aan hun vertrouwde bezoek aan de bibliotheek in Middenhoven, maar ik heb er alle vertrouwen in, dat de nieuwe aanpak met een ‘bestel en haalservice’ gaat werken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.