Bijgewerkt: 18 april 2024

Wijnproeverij met Harold Hamersma in de bibliotheek

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
29-11-2013

WijnManShow

Eindelijk een wijnkenner die duidelijke taal spreekt, Harold Hamersma. Hij brengt ons al jarenlang de fameuze Wijnalmanak met de beste wijnen onder de vijf euro. Zijn devies is: ‘over wijn moet je niet ingewikkeld doen, het wordt immers ook gewoon door boeren gemaakt’. Wat niet wil zeggen, dat je er daardoor minder van zou genieten: als je Harold een glas wijn ziet drinken weet je, dat niets minder waar is.

Kleinloog Amstelveen
(Bibliotheek Amstelland - 2013)

Harold Hamersma wijnjournalist


Na een avond met Harold neem je je voor minder te haasten, te geloven in je eigen talent, alleen nog te doen wat je leuk vindt en vooral: om nooit meer vieze wijn te drinken. Hamersma heeft een unieke manier van vertellen. Over ‘vol en rond; een beetje Karin Bloemen, maar dan zonder de cholesterol’ en ‘rijpe tannines’ die als een ingelopen kokosmatje lichtjes de smaakpapillen raspen’.

Aansluitend op de WijnManShow in de bibliotheek gaat Harold Hamersma met u mee naar boekhandel Libris Venstra op de begane grond voor een gezellige wijnproeverij, verzorgd door wijnhandel The art of wines. Kaarten zijn online te bestellen via www.debibliotheekamstelland.nl  of in een van de vestigingen van de bibliotheek.

Dinsdag 10 december 2013. Stadsplein 102, 1181ZM Amstelveen. 20.15 – 22.00 uur. Prijs € 12,50.

Pashouders € 10,00. Voorverkoop-korting € 1,00



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.