Bijgewerkt: 29 maart 2024

Workshop muziek maken voor kinderen in het Cobra Museum

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Bibliotheek Amstelland
02-10-2020

Op woensdag 14 oktober 2020 gaat de Maakplaats on tour naar het Cobra Museum voor Moderne Kunst in Amstelveen. Kinderen laten zich inspireren door de schilderijen en gaan daarna aan de slag met een Makey Makey om muziek te maken. Kinderen bedenken en maken een instrument met potlood en papier. Door verbindingen te leggen met de Makey Makey kunnen zij deze knoppen bespelen en zichzelf en andere deelnemers verrassen met muziek.



Dit is een uitdagende rondleiding en workshop voor kinderen van 8-10 jaar in het Cobra Museum voor Moderne Kunst in samenwerking met de Bibliotheek Amstelland. Ouders kunnen tijdens de workshop rondkijken in het museum (het toegangskaartje voor ouders is niet inbegrepen bij de workshopprijs).

Praktische informatie: Cobra Museum voor moderne kunst i.s.m. Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. De Maakplaats: maak je eigen muziekinstrument. Locatie: Cobra Museum – Sandbergplein 1 – Stadsplein Amstelveen. Woensdag 14 oktober 2020 van 15.30 uur tot 17.00 uur. Kosten:  € 7,50 leden € 15,- niet-leden. Informatie over de kaartverkoop en de maatregelen omtrent het coronavirus vind je op www.debibliotheekamstelland.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.