Bijgewerkt: 20 juli 2018

Over deze website


 

 Waarom deze website
Amstelveen was eerst een klein dorp en is nu een stad die nog steeds groeiende is. Er is veel over te schrijven en te zien. Hoe het eigen wapenschild tot stand kwam, welke burgemeesters Amstelveen hebben bestuurd, de vele straten en nieuwe wijken, de ontelbare gebouwen, waar de kunstwerken zijn te vinden, de natuur is te bewonderen en de mensen die deze stad levendig maken. Kortom voldoende stof om een website te vullen. Zo begon Amstelveenweb in 2001 en is inmiddels uitgegroeid tot een zeer druk bezochte website.

Stichting Amstelveenweb
Vanaf 2007 is Amstelveenweb.com ondergebracht in de Stichting Amstelveenweb. Amstelveenweb.com blijft een non-profit website, maar via de Stichting bestaat er wel de mogelijkheid voor sponsoring door zakelijke entiteiten door het plaatsen van hun logo, gekoppeld aan hun website, of verkoop van fotomateriaal.

Vast staat, dat alle rechten op onderdelen van de website behoren tot hun respectievelijke eigenaar. Hiervan mag niets worden overgenomen op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster.
Bezoek Amstelveenweb regelmatig, want dagelijks zijn er aanvullingen te zien. Wij wensen u veel lees en kijk plezier.

E-mail - redactie@amstelveenweb.com
KvK nr: 34262144

In 2008 ontving de webmaster van Amstelveenweb.com een Onderscheiding met Oorkonde op grond van zijn verdiensten
voor de Amstelveense samenleving.

Op 24 april 2015 werden de redactieleden van Amstelveenweb.com, Stefan Toth en José Toth - van den Berg, onderscheiden door Burgemeester mevrouw Mirjam van 't Veld, als Lid van de Orde van Oranje Nassau.