Bijgewerkt: 6 augustus 2020

14e editie van de Ride for the Roses

Nieuws -> Informatief

Bron: Ride for the Roses
25-03-2011

Doe mee en steun KWF Kankerbestrijding! Routes bekend van de Ride for the Roses

Onlangs zijn de routes bekend geworden van de 14e editie van de Ride for the Roses, het fietsevenement voor jong en oud dat dit jaar op 4 september start en finisht in Aalsmeer. De cycletour van 100 kilometer komt langs de mooiste plekken van de regio, waaronder uw gemeente.

Foto Amstelveen
(Foto Ride for the Roses - 2011)

De flyer van Ride for the Roses 2011


De Ride for the Roses is een fietsevenement, dat jaarlijks wordt gehouden om de strijd tegen kanker te ondersteunen. Jong en oud, getraind of ongetraind, iedereen kan deelnemen aan de Ride for the Roses. Deelnemers aan dit fietsevenement kunnen kiezen uit toertochten van 28 en 50 kilometer of de cycletour van 100 kilometer.

De cycletour van 100 kilometer wordt gereden over brede en provinciale wegen en gaat dit jaar onder andere door Hoofddorp, Vijfhuizen, Heemstede, Hillegom, Nieuw-Vennep, Leimuiden, Langeraar, Amstelveen en Uithoorn. Deze lange rit wordt als 1 gesloten peloton van 6000 fietsers gereden en begeleid door 150 motorrijders. Aan de tourrit, die vooral geschikt is voor getrainde fietsers, doen elk jaar vele bekende sporters mee.

Daarnaast zullen in verschillende ‘routegemeentes’ activiteiten worden georganiseerd, zowel in de aanloop naar het evenement, als op de dag zelf. Zo kunnen mensen deelnemen aan Zwemmen voor de RFTR, Solex Racen voor de RFTR en vindt er een benefietveiling van planten plaats. Het is de bedoeling dat deze editie van de Ride for the Roses dag één groot feest wordt, zowel in Aalsmeer als daarbuiten, en dat we gezamenlijk 1 miljoen euro binnenhalen voor het KWF Kankerbestrijding!

 Inschrijving voor alle routes is nog mogelijk. Voor alle routes geldt: schrijf u zo snel mogelijk in, want vol is vol. Voor meer informatie over de routes, sponsormogelijkheden en inschrijving: www.ridefortheroses.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.