Bijgewerkt: 4 juni 2020

19 mei: 'Praat met de Raad'

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
06-05-2011

Op donderdag 19 mei 2011 is er 'Praat met de Raad', een ontmoeting tussen raadsleden en inwoners van Amstelveen. Wilt u iets onder de aandacht brengen van de gemeenteraad, of uw mening geven over een bepaald onderwerp? Komt u dan naar Praat met de Raad.

Stonden de laatste bijeenkomsten in het teken van een bepaald thema (jongeren, bezuinigingen, bereikbaarheid), deze keer is het aan u op te bedenken, waarover u met de raadsleden wilt praten. Alle onderwerpen zijn mogelijk.

Praat Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

'Praat met de Raad' bijeenkomst in de bibliotheek op 17 februari 2011


De Speakers’ Corner is voor iedereen die iets te vertellen heeft. Elke spreker krijgt twee minuten de tijd om zijn of haar verhaal te doen voor alle aanwezigen. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken? Geeft u dat dan bij binnenkomst even aan.

Iedereen die niet op de zeepkist wil staan, maar wel van gedachten wil wisselen met de raadsleden, is natuurlijk ook van harte welkom. Tijdens deze ontmoetingsavond is er volop gelegenheid om vrijblijvend en ongedwongen met elkaar in gesprek te gaan.

Praat met de Raad is op donderdag 19 mei 2011 van 20.00 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur). De bijeenkomst vindt plaats in Ontmoetingscentrum De Meent aan de Orion 3 te Amstelveen. Aanmelden vooraf is niet nodig.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.