Bijgewerkt: 23 oktober 2020

2-daagse cadeaumarkt in Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Anton Siedsma
16-12-2013

Op zaterdag 21 en zondag 22 december 2013 is er een mooi evenement voor het winkelend publiek in Stadshart Amstelveen. Op de mooie locatie Rembrandtweg en Stadsplein wordt er van 10-17 uur een 2-daagse exclusieve cadeau markt georganiseerd. Tientallen standhouders presenteren en bieden zeldzame boeken, mooi curiosa, bijzondere kunst, trendy artikelen en veel interessante spullen aan uit Moeders en Grootmoeders Tijd.

antiek Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Oude schoolplaten op de antiekmarkt in Amstelveen


Voor een ieder is er wel iets te vinden op deze tweedaagse buitenmarkt. Sieraden, glas, aardewerk, porselein, curiosa, brocante , bronzen beelden, huishoudelijke cadeaus, verzamelobjecten, KLM-huisjes, enz. zullen in overvloed aanwezig zijn. Voor lunchroom Koppen bij de oversteek C&A naar Rembrandthof is een stand, waar alle uitgegeven nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse en oude schoolplaten en landkaarten zijn te bewonderen.

antiek Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Prachtige antiek objecten worden tijdens de antiekmarkt in Amstelveen zijn te koop aangeboden


Alle ingrediënten voor gezellig marktplezier zijn aanwezig. Het is, met het oog op een leuk kerstcadeau, zeer de moeite waard even op deze exclusieve markt een kijkje te komen nemen naar de vele verrassende en opwindende zaken die deze twee dagen op en ook onder de marktkramen liggen. Als het weer wil meewerken, wordt het zeker een geslaagd evenement voor publiek, standhouders, organisatie en middenstand. Een pracht uitgaanstip voor Amstelveen en omstreken. De toegang is gratis.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.