Bijgewerkt: 8 augustus 2020

24 en 25 september 2016 Open Dagen in wijngaard De Amsteltuin

Nieuws -> Informatief

Bron: Jan Schake
19-09-2016

Op 24 en 25 september 2016 zet wijngaard De Amsteltuin in Amstelveen haar poorten wijd open voor bezoekers. Alle Amsteltuinwijnen van 2015 bekroond. Bij de nationale Wijnkeuring der Lage Landen 2016 heeft de Amsteltuin opnieuw predikaatszegels gekregen voor al haar wijnen. Het Rode Genieten 2015is zelfs bekroond met bronzen medaille. Het dagcentrum van De Amsteltuin heeft bovendien een aantal andere producten gemaakt, zoals Verjus en traditionele wijnazijn. Al deze producten zijn op de open dagen verkrijgbaar. Expositie, honing en grappa.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Druiven in De Amsteltuin


Bob Kragten, kunstenaar uit Wijk bij Duurstede exposeert met een aantal van zijn schilderijen, merendeels portretten van dieren en natuur taferelen. Henk en Hieke Kooij verkopen hun Amstelveense honing tijdens de open dagen. De Schans uit Uithoorn presenteert de grappa die gestookt is van de druiven van de Amsteltuin. Een dag om jezelf  te verwennen.

De eerste oogst van 2016 is binnen. Laat je bedwelmen door de heerlijke geuren van gistend druivensap en geniet van de mooie verhalen. Het worden op 24 en 25 september 2016 prachtige dagen, waarop heerlijk op het terras gezeten kan worden om kennis te maken met de wijnen, lekkere hapjes in aangenaam gezelschap. Gedurende de hele middag worden rondleidingen verzorgd in de wijngaard en de kelder. Een mystery guest verzorgt de muziek. Adres: Langs de Akker 5 in Amstelveen (vlak naast de Emergohal) Voor meer informatie: www.amsteltuin.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.