Bijgewerkt: 19 januari 2021

60.000 euro beschikbaar voor goede initiatieven in Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
27-06-2017

'Mensen maken Amstelveen'. Hiermee willen we laten zien, dat we in Amstelveen om elkaar geven, dat we niet alleen naast elkaar leven, maar ook met elkaar. Hiermee laten we ook zien, dat Amstelveen actieve en creatieve bewoners heeft die bruisen van de ideeën en initiatieven. Burgemeester en wethouders van Amstelveen hebben een bedrag van in totaal 60.000 euro beschikbaar gesteld om de beste ideeën en initiatieven mogelijk te maken. Per goed idee is maximaal 10.000 euro beschikbaar.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Mirjam van 't Veld burgemeester van Amstelveen


Burgemeester Mirjam van ’t Veld en wethouder Jeroen Brandes (PvdA): 'In Amstelveen zijn al heel veel mensen actief in hun wijk. Het lijkt ons een goed idee deze mensen een steuntje in de rug te geven door de ideeën die zij hebben over leefbaarheid en samen leven te belonen, zodat deze ideeën ook echt uitgevoerd kunnen worden. Zo geven we invulling aan Mensen maken Amstelveen.'

Waar moet uw idee aan voldoen? Uw idee:

- levert een bijdrage aan 'het elkaar beter leren kennen'

- is gericht op de verbetering van de leefbaarheid in uw straat, of wijk

- vindt steun bij meerdere bewoners

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Jeroen Brandes (PvdA) wethouder Welzijn


U voert uw prijswinnende idee zelf uit, samen met de bewoners die uw idee steunen. De wijkcoach kan u begeleiding bieden. Hoe kunt u uw idee indienen? Maak gebruik van het formulier op www.mensenmakenamstelveen.nl. U kunt dit formulier ook opvragen door te e-mailen naar mensenmakenamstelveen@amstelveen.nl  of te bellen naar Louis van Nimwegen via 020 - 540 91 11. U kunt uw idee insturen tot 1 september 2017.

Hoe worden de winnende ideeën gekozen? De jury, onder leiding van wethouder Jeroen Brandes, kiest uit alle inzendingen de beste ideeën en plaatst deze op www.mensenmakenamstelveen.nl. Vervolgens kunnen alle Amstelveners een stem uitbrengen op hun favoriete idee. De uitkomst van deze publieksstemming bepaalt voor de helft welke ideeën uiteindelijk beloond zullen worden. De jury bepaalt de andere helft.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.