Bijgewerkt: 20 februari 2020

ABN AMRO Amstelveen schenkt speelmeubel aan ziekenhuis

Nieuws -> Informatief

Bron: Ziekenhuis Amstelland
15-01-2013

Op 15 januari 2013 droeg kantoordirecteur ABN-AMRO Amstelveen, Bas Evers, officieel het speelmeubel van het kantoor Rembrandtweg over aan Judith Schmidt, KNO arts in Ziekenhuis Amstelland. Het speelmeubel krijgt een tweede leven op de polikliniek en is nu al een groot succes bij de jongere bezoekers en niet te vergeten hun wachtende broertjes en zusjes.

Het kantoor van de ABN-AMRO aan de Rembrandtweg is recentelijk verbouwd en voorzien van een nieuwe inrichting. “Daarin paste het speelmeubel helaas niet meer. Zoveel mogelijk meubilair van het oude kantoor heeft een goede nieuwe bestemming gekregen,” vertelt Bas Evers, “in het kader van ons duurzaamheidbeleid vinden wij dat zeer belangrijk. Dit speelmeubel heeft een mooie nieuwe plaats en functie gekregen en daar zijn wij heel blij mee”.

speeltoestel Amstelveen
(Foto ZHA - 2013)

Remco Rits (ABN-AMRO), Judith Schmidt (KNO-arts), Bas Evers (ABN-AMRO) met een jonge patiënt spelend op het speelmeubel


KNO arts Judith Schmidt greep de kans om dit meubel voor de wachtkamer van de polikliniek te bemachtigen met beide handen aan. De speelmogelijkheden op de poli waren haar al jaren een doorn in het oog.

“Deze hoek van de polikliniek was hiervoor gemaakt”, zegt ze verheugd, “we moesten een paar kasten verplaatsen, maar dat hadden we er graag voor over. Ik zie dagelijks, dat kinderen er aan zitten te spelen. Voor de allerkleinsten een speeltje, boekje of een leuk filmpje. Voor de iets oudere kinderen een Xbox spel. Namens de kinderen dan ook onze dank aan de ABN-AMRO! De KNO poli is klaar voor 2013.”Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.