Bijgewerkt: 7 juli 2020

Aardje Stapper van 'Unieke Zaken' terug in het Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
21-11-2011

Op zondagmiddag 27 november 2011 om 14.30 uur brengt Unieke Zaken de voorstelling 'De avonturen van Aardje Stapper' in het Amstelveens Poppentheater. ‘De avonturen van Aardje Stapper’ is bestemd voor iedereen vanaf vier jaar en gebaseerd op het gelijknamige jeugdboek van Stefan Themerson. In dit verhaal beschrijft hij een bijzonder ventje die de wijde wereld intrekt om erachter te komen wie hij is.

Unieke Zaken  Amstelveen
(Foto Amstelveens Poppentheater - 2011)

'De avonturen van Aardje Stapper'


Twee spelers/vertellers brengen deze zoektocht in een wonderschoon decor op beeldende en muzikale wijze tot leven, soms grappig, soms spannend, maar vooral ontwapenend.

Het decor is een enorme rok vol verrassingen: de rok verandert in een grote stad, een boot op de oceaan, een eiland, een hoedenwinkel… En overal ontmoet Aardje merkwaardige personen. Toegangsprijs is € 8,50. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.